MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asena Erkin yine ateş püskürdü

Popçu Berkay'la ortaya çıkan skandal görüntülerden sonra magazin gündeminden düşmeyen Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Oğlu Çınar'la birlikte Bebek Parkı'na gelerek keyifli bir vakit geçiren Asena Erkin, geçtiğimiz günlerde kaza geçiren Berkay'ın yanında olduğuna dair çıkan haberlere isyan ederek suskunluğunu bozdu.

Asena Erkin, Berkay'ın yanındaki kişi ben değilim...

Bu haberlerden dolayı çok üzüldüğünü söyleyen Erkin; "Berkay'ın kaza yaptığı sırada yanında olan bayan kesinlikle ben değilim. O haberleri yapan arkadaşlar o videoyu iyi izlerlerse o kadının ben olmadığımı anlarlar" dedi. Asena Erkin sözlerine; "Bu konu hakkında hiç konuşmadım ilk kez size açıklama yapıyorum ayrıca bu olay da yargıda" şeklinde sürdürdü.

Futbolcu eşi Caner Erkin'in yurtdışına transfer olup olmayacağı sorulan Asena Erkin, bu konuda ise; "Caner"e yurt dışından birçok büyük kulüpten teklif var, kararı verecek olan kendisidir. Caner, ne karar verirsen ben saygı duyarım. Ben eşimin bizim için doğru kararı vereceğine inanıyorum. Caner nereye giderse tabi ki bende onunla o ülkeye giderim. Eşim, ne yapıyorsa oğlunun geleceği için yapıyor" dedi. Oğlunuzun ne olmasını isterdiniz sorusuna ise Erkin; "Çınar futbolu çok seviyor ve sol ayağı çok iyi, Çınar'ın da ilerde babası gibi iyi bir futbolcu olmasını isterim" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler