MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atakan, Survivor 2016'ya veda mı edecek? İşte doktorlardan ilk açıklama

Survivor'da dün akşam talihsiz bir olay yaşandı. Yayınlanan son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Serkay'la karşılaşan Atakan oyun sırasında dengesini kaybederek havuza düştü. Başına altığı darbeyle sudan çıkamayan Atakan apar topar hastaneye kaldırıldı. İşte o anlar...

Survivor 78.bölüm dün akşam ödül oyunu için ekranlara geldi. NBA Batı Konferansı finali için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

Galibiyetin ardından ünlüler takımı sevinçten çığlıklar atarken Damla ise oyunu kaybettikleri için gözyaşlarına boğuşdu. Ödül oyunu sırasında bir de talihsiz olay yaşandı. Avatar Atakan oyun sırasında Serkay ile karşılaştı. Dengesini kaybederek düşen Atakan, tahta parçasının kafasına çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Atakan'ın Survivor'a devam edecek mi, etmeyecek mi? sorusunun cevabı doktorlar tarafından açıklandı.

Doktorlardan Atakan kararı

Doktor Metin Kuş, Atakan'a seyahat yapmasının doğru olmayacağını bildirdi. Doktor Metin Kuş, diğer meslektaşlarıyla aldığı kararın ardından Atakan'ın NBA ödülünde Ünlüler takımını yalnız bırakması gerektiğini söyledi. Bu durumu olgunlukla karşılayan Atakan, 'Ben buraya gezmeye gelmedim, hayırlısı olsun' diye konuştu.

ATAKAN'DAN SAKATLIĞI İLE İLGİLİ İLK YORUM
Ödül oyunu esnasında aldığı darbe ile adeta ölümden dönen Atakan yıllardır birçok darbe aldığını fakat böylesi ile ilk kez karşılaştığını ifade etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler