MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayça Tekindor'un son hali şoke etti

Gönüllere taht kuran 'Buraları yıkılıyor' şarkısıyla tanıdığımız Ayça Tekindor'un son hali şaşkınlık yarattı. Tekindor evlendikten sonra adeta başka biri olmuş.

Türkiye Ayça Tekindor'u ilk olarak Okan Bayülgen'in 'Zaga' programı ile tanıdı.

Keman çalan Ayça Tekindor, daha sonra 'Buraları yıkılıyor' şarkısıyla adeta hafızalara kazındı.

Yıllardır görünmeyen Ayça Tekindor'un eski halinden şimdi eser yok.

AYÇA TEKİNDOR KİMDİR?

Ayça Tekindor, 23 Haziran 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Zaga'da yer aldığı skeçlerle adını duyuran Ayça, Elli Kokkinou'nun "Masai" şarkısının Türkçe versiyonu "Yıkılıyo" ile üne kavuştu. Şarkıda, skeçlerinde ve yer aldığı reklam filmlerinde "Yıkılıyo", "Şişt! Bıyıklı" ve "Degajeme doğru" gibi sözler kendisiyle özdeşleşmiştir. Aktör Çetin Tekindor'un yeğenidir.

Ayça Tekindor'un ilk albümü "Yıkılıyo" 9 Ağustos 2004 tarihinde çıkmıştır. İlk albüme eklenen "Çekicek Kulaklarımı" şarkısıyla ve remix ilaveleriyle yayınladığı "Çekicek Kulaklarımı" albümü 27 Temmuz 2005'de yayınlanmıştır.

Mete Özgencil'le çalıştığı üçüncü albümü "Ciddiyete Davet"i 7 Şubat 2008 tarihinde yayınlamıştır. Albümün çıkış şarkısı "Kanar mıyım" olmuştur. 2008 Yılı içerisinde Resmi İnternet ve Fan Club sitesi www.aycatekindor.biz açılmıştır. 2009 Ocak ayında ise çıkardığı Ayça adlı 2 şarkıdan oluşan MaxiSingle'ı ile tekrar sevenleriye buluştu. Ayça Tekindor TRT Müzik kanalında Deniz Yıldızı adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Albümler

Yıkılıyo (2004)
Çekicek Kulaklarımı (2005)
Ciddiyete Davet (2008)
Bilmece (2009)
Yerse (Single) (2010)


Vitrin

En Çok Aranan Haberler