MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayrılık nedeni Bade mi?

Kıvanç Tatlıtuğ'la Azra Akın'ın arasına kıskançlık girdi.

Dünya Güzeli unvanlı Azra Akın'la Kıvanç Tatlıtuğ, üç buçuk yıl büyük aşk yaşadıktan sonra herkes evlenmelerini beklerken sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Ayrılığın ardından başka isimlerle aşklar yaşayan ikili, iki ay önce yine birlikte olmaya başlamıştı. Ancak ne var ki Akın ile Tatlıtuğ, ilişkilerini yine yürütemeyip iki haf ta önce ayrıldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un, Twitter'dan, "İki yıl önceki hatayı tekrarladım" diyerek duyurduğu ayrılığın nedeninin kıskançlık olduğu ortaya çıktı.

SONGÜL ÖDEN'İ DE KISKANMIŞTI
İkilinin dostlarının söylediğine göre Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ' un yeni dizisi Kuzey Güney'in tanıtım filmindeki rol arkadaşı Bade İşçil'le samimi görüntülerini kıskandı. Bu yüzden tartışan ikili ayrılık kararı aldı. Akın, daha önceki birliktelikleri döneminde de Tatlıtuğ'u Gümüş dizisindiki rol arkadaşı Songül Öden'den kıskanmıştı. Ünlü organizatör Erkan Özerman da bir röportajında, "Kıvanç'ın yükselişini Azra'nın kıskançlıkları engelledi " demişti.

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler