MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barda kavga

Demet Akalın'ın eşi ile Seren Serengil'in eski eşi arasında gergin dakikalar yaşandı.

Her şeyin Okan Kurt'un mekanın içinde arkadaşına omuz atmasıyla başladığını belirten Ozan Kaçmaz, "Evet dün gece bir bağırış çağırış yaşandığı doğru. Okan, mekanda yanımdan geçerken bana cins cins baktı. Sonra benim çok sevdiğim bir kardeşim var; ona omuz attı. Arkadaşım da o omuz darbesiyle bana çarptı. Ben o anda bir şey demedim. Çünkü yanında eşi vardı. Karısı yanındayken kimseye bir şey demem. Sonra çıkarken de bana yine baktı, göreşeceğiz gibilerinden kafa salladı. Ben de o zaman dayanamadım ve 'Gel buraya hayırdır, sen kimsin? Kime kafa sallıyorsun' diyerek peşinden koştum. Araya korumalar girdi. O da arabaya binip kaçıp gitti" dedi.
OKAN KURT (İŞTE KAVGA ANLARI)

Çok kötü şeyler yaşanabilirdi

Olayın Demet Akalın'la hiçbir ilgisinin olmadığını da belirten Kaçmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Demet'le ilgili bir durum yoktu. Ama Okan Kurt'un Allah yardımcısı olsun. Bu kadar ünlü bir kadın sanatçıyı taşımak kolay değildir, ağırdır. Onu iyi taşımalıdır. 10 sene önce bunu ben de yaşadım. Okan Kurt her şeyi hazmedecek. Ya önüne bakacak ya da işine bakacak. Bu işler zordur. Eğer araya korumalar girmeseydi, çok kötü şeyler yaşanabilirdi. Ancak bir taraftan da düşünüyorsun; daha 29 - 30 yaşında bir çocuk... Onun psikolojisine de saygı duymak lazım. Türkiye'nin en gözde kadınlarından biriyle evli..."

Arayıp konuştu

Yaşanan olayın bir yanlış anlamadan kaynaklandığını belirten Okan Kurt ise "Her şey tamamen yanlış anlamadan ibaret. Çok üzüldüm. Ne ben Ozan'ı, ne de o beni tanır. Serengil Serengil'in eski eşiymiş. Eşim daha sonra söyledi bana. Ne yumruklaşma, ne omuz atma hiçbir şey yaşanmadı. Gelip ne olduğunu sordu. Sonra biz arabamıza binip gittik" diye konuştu. Kurt daha sonra Kaçmaz'ı arayıp üzgün olduğunu belirterek tatsızlığı giderdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler