MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu balkonda aşka geldi

Hayat Şarkısı'nın Kerim'i Birkan Sokullu sevgilisi Berrak Tüzünataç'la önceki gün Bebek'te yemek için girdikleri mekanın balkon bölümünde aşka geldi. O anlar ise objektiflere böyle yansıdı.

Geçtiğimiz aylarda birlikte yaşadıkları evden çıkarken magazin muhabirlerine yakalanan ve aşkları tescillenen Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Yemek için girdikleri kafenin balkon kısmına geçip yemeklerini bekleyen ünlü çift siparişlerini beklerken romantik anlar yaşadı.Tüzünataç'ın sevgilisini boynundan öpmesiyle başlayan sıcak yakınlaşma objektiflere böyle takıldı. İkili, yaklaşık iki saat kaldığı mekandan el ele çıktı.

Sık sık evlilik haberleriyle gündeme gelen Birkan ve Berrak çifti soruları yanıtsız bırtı.Şu sıralar Murat Boz'la aşk yaşayan Aslı Enver'le evliliğini bitiren Birkan Sokullu'nun adı bir dönem de Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ile anılmıştı.

Birkan Sokullu şu sıralar Kanal D'de ekrana gelen Hayat Şarkısın'da Kerim karakterini canlandırıyor. Sokullu'ya ise Hülya karakteriyle Burcu Biricik eşlik ediyor.Geçtiğimiz günlerde son bölümüyle ekrana gelen Hayat Şarkısı'na Hülya ile Kerim'in sıcak yakınlaşması diziye damgasını vurmuş, sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girmişti.

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

Hayat Şarkısı öyle harika bir dizi ki, hem eğlenceli hem hüzünlü. Sahnelerden kalite akıyor, senarist enfes, oyuncular müthiş.

Allah herkese Hülya-Kerim aşkı nasip etsin... Son zamanlarda ekrana kilitleyen nadir dizi...

Kerim ve Hülya'dan ikinci vuslat gelene kadar en iyisi bu olarak kalacak sanırım

Hülya ortasını yapıp Kerim'e tam doksandan golü çakmıştır. En efso sahneydi... Hülya Reis'in askerleriyiz!!

Senarist yazıyor, oyuncu oynuyor, yönetmen çekiyor... Helal olsun valla

Çok güzel sahne! Ne güzel çekmişler... reji yokmuş gibi.. hiç kimse yokmuş gibi.. Hey maaşşallah!

Keşfet


En Çok Aranan Haberler