MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show ekibinden Beyazıt Öztürk'e 'Bağdat' klibi sürprizi

Geçtiğimiz haftalarda Beyaz Show'a konuk olan Ayla Çelik, Beyazıt Öztürk ile 'Bağdat' şarkısını söylemiş ve klibi bile yayınlanmadan izlenme rekoru kırmıştı. Hatta şarkı 1 hafta içinde 34 milyon kez izlenmişti.

Beyaz Show'un dün akşam yayınlanan sezon finalinde ise Beyaz Show ekibi Beyazıt Öztürk'e sürpriz bir video hazırladı. Ekibin 'Bağdat' şarkısının müziğine yeni sözler yazdığı klip dün akşam Beyaz Show'da yayınlandı.

İşte 27 Mayıs Cuma günü Beyaz Show'da yaşananlar:
Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'a bu hafta Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç konuk oldu.

'Kardeşim Benim' film setinde Aslı Enver'le tanışıp aşk yaşamaya başlayan Boz, dün akşam programa telefonla bağlanan bir seyircinin sorduğu soruyla zor anlar yaşadı. Boz, programa telefonla bağlanan seyircinin 'Aslı Enver'in hangi özelliğine aşık oldun' sorusu ile zor anlar yaşadı.

Ünlü şarkıcı Aslı Enver için "Genel bir şey söyleyeceğim aslında aşk nedensiz bir şey ve seçenekleri yok. Şundan dolayı bundan dolayı... Çok seviyorum, çok aşığım." dedi.

Beyaz, 3 Adam programının sunucuları Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç'un yüzü video programıyla birleştirildi, o anlar ise herkesi gülme krizine soktu.


Keşfet


En Çok Aranan Haberler