MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bill Cosby artık görme engelli

50'den fazla kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ve hakkındaki iddiaları reddeden ABD'li komedyen ve oyuncu Bill Cosby, gözlerinin artık hiç görmediğini açıkladı.

İki yıldan uzun bir süredir sessizliğini koruyan, ilk röportajını NNPA Newswire'a veren Bill Cosby, artık tamamen görme engelli olduğunu anlattı.

79 yaşındaki oyuncu, iki yıl kadar önce bir sabah uyandığını ve karısına "Göremiyorum" dediğini anlattı. Durumuyla ilgili doktorların da bir şey yapamadığını söyledi.

Cosby ile uzun yıllardır çalışan halkla ilişkiler uzmanı Andrew Wyatt, "Performans yapacağı zaman, saatler öncesinde sahne arkasından sahnedeki sandalyesine kadar kocaman bir sarı şerit çizip prova yapmasını sağlardık" açıklamasını yaptı. Cosby, Aralık 2015'te, uyuşturucu kullanmak ve eski bir Temple Üniversitesi çalışanı olan Andrea Constand'a cinsel saldırıda bulunmakla suçlanınca sahne performansı yapmayı bıraktı.

Ünlü oyuncu 50'den fazla kadın tarafından benzer şekilde suçlandı ve savunmasında iddiaları reddetti.

En küçük kızı Evin Cosby (40), NNPA haber servisine babasına inandığını belirten bir mektup yazarak şunları söyledi:

"O kötü, şiddet yanlısı ya da bir tecavüzcü değil. Pek çok ünlü gibi karşısına çıkan fırsatlar aklını çelmiş, ilişkiler yaşamış biri; ama bu, onunla annem arasında bir mesele. Konuyu etraflıca ele alıyorlar ve bunu hem kendileri hem de ailemiz için yapmalarından dolayı memnunum."

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler