MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birce Akalay evliyken Sarp Levendoğlu'nu aldattı mı?

2014 yılında Sarp Levendoğlu'yla nikah masasına oturan ve 16 Ocak'ta boşanan Birce Akalay'ın arşiv fotoğrafları kafaları karıştırdı. Adı balet Can Tunalı ile anılan Birce Akalay yaşadıkları aşkı sosyal medyadan da ilan etti.

Sarp Levendoğlu'ndan 3 ay önce boşanan Birce Akalay'ın yeni sevgilisi balet Can Tunalı ile geçen yıl çekilen fotoğrafları kafaları karıştırdı. Sarp Levendoğlu ile evli olduğu dönemde çekilen fotoğraflar üzerine sosyal medyada "Birce Sarp'ı aldattı mı?" iddiası gündeme geldi. Birce Akalay, iddiaları yalanlayarak sosyal medya hesabından avukatının açıklamasını paylaştı. Oyuncu, bir takipçisinin "Sarp ile ortak tanıdığınız ve düğününüzde resimlerinizin olduğu insanla (Can Tunalı) farklı resimler paylaşmanız size yakışmadı" sözlerine şu yanıtı verdi: "Düğünümde bahsi geçen kişi yoktu (Can Tunalı) ayrıca siz de yoktunuz. Bu da tamamen sizin hayal gücünüz."

Ancak arşivlerdeki bir fotoğraf daha, bu arkadaşlığın Akalay'ın Sarp Levendoğlu'ndan boşanmadan önce başladığını ortaya çıkardı. Levendoğlu'ndan 16 Ocak'ta boşanan Akalay, 4 Ocak gecesi Tunalı ile Karaköy Mana'dan çıkarken objektife takılmıştı. Birce Akalay ve Can Tunalı, ilk kez 4 Ocak gecesi Karaköy'de görüntülenmişti.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler