MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Brad Pitt'le boşanma kararı alan Angelina Jolie'ye evlilik teklifi

Şiddetli geçimsizlik sebebiyle geçtiğimiz günlerde eşi Brad Pitt'e boşanma davası açan Angelina Jolie'ye Rusya'dan talip çıktı. Emekli Rus yazar Valeriy Zelenogorski, Facebook üzerinden Jolie'ye açık mektup yazarak evlilik teklifi etti.

67 yaşındaki yazar Zelenogorski mektubunda 41 yaşındaki Angelina Jolie'ye Rusya vatandaşlığı ve kürk de vaat etti. İşte o mektup:

'BRAD'İ BOŞVERİN'

"Brad'i boşverin, sizi hak etmiyor. Çocuklarınızla birlikte Kolomna'ya, yanıma gelip hep birlikte krallar gibi yaşayalım."

KRALİÇE GİBİ YAŞATIRIM

"Tek başına yaşıyan bir dulum. Çocuklar bahçede oynar, siz de kraliçe gibi evinizde oturur ve nihayet insan gibi yaşarsınız. Yoksul bir insan da değilim, pazarda dört dükkânım, yazlığım, bahçem, tarlam, kayığım, iki arabam var." ifadelerini kullandı."
'YENİ ÇOCUKLAR YAPARIZ'

"Steven Seagal, Jerard Depardiu de aldı. Rus pasaportu alırsın, gelip bizim yerli oyuncularla birlikte dizilerde oynarsın. Güçlü bir adamım, yeni çocuklar yaparız."
'KARARINI VER'

"Ben her şeyi hesapladım, her şeyimiz yeter. Sana kışın kürk de alırım. Çok geç olmadan, kararını ver."

6 ÇOCUKLARI VAR

2014'te Fransa'da bir şatoda dünyaevine giren Brangelina, evliliklerinden üç çocuk sahibi oldu. Üç çocuğu ise evlat edinmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler