MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Bunu bana nasıl yaparsın'

Bugün 'Saba Tümer'le bugün' programına konuk olan Alişan Çağla Şıkel ile yaşadığı kırgınlığı ilk kez detaylarıyla anlattı

Alişan şunları söyledi;

" Ben hiçbir zaman yalan konuşmam, iftira da atmam. Burada ilk ve son kez konuşacağım.

*Askerliğimin Ocak ayında biteceği düşünülerek bize bir program teklifi gelmişti. Ben askerde olduğum için de benim yerime yetkili birisi imza attı. Ben askerden Nisan ayında döndüm. Ocak'ta dönemeyince kanal programa başlamak zorundaydı. Hem yapımcı hem de Çağla'ya dedim ki, eşiyle birlikte devam etsinler ben gelince hafta sonu onlar hafta içi biz Çağla'yla program yaparız dedim. Bu proje benim fikrimdi. Yapımcıya ben önermiştim bunu herkes biliyor. Kışlık program başlarken onlar ailecek devam etmeye karar vermişler. Evet onlardan bir darbe yedim. Ben şunu isterdim keşke yüzüme söyleselerdi.

*Ben onlara dedim ki, keşke devam edeceğinizi bana söyleseydiniz. Madem devam kararı aldınız peki beni neden oyaladınız?

*Bana önceden söyleselerdi bana gelen teklifleri değerlendirirdim.

*Kanalın dediği Alişan askerden gelince Alişan'la başlasınlar. Onlar da biz birlikte devam etmek istiyoruz dediler.

*Onlar hakkında kötü bir şey asla söyleyemem ama işin içine maddiyat girince her şey değişiyor.

*Ben daha çok Emre'ye kırgınım. Bütün bu olaylar olurken hiçbir şey bilmiyormuş gibi davrandı. Beni bir kere bile aramadı. Benim 3 aylık maddi kaybım oldu.

*Ben kendimi askerden dönüp programa başlayacağımı ayarlamıştım. Bana ilk söyleyen yapımcılar oldu.

*Çağla'yla da konuştuk. Bana dediği, yeni bir projede seninle birlikte çalışırız oldu. Ama o programın bitmemesini de onlar sağladı.

*Bunu bana nasıl yaparsın dedim. Çağla da bana ekmek parası dedi. Onlar bütün hayatları boyunca mutlu olsunlar ama Çağla'yla bir daha çalışacağımı düşünmüyorum. Benim için maddiyat önemli değildir. Maneviyat benim için daha önemlidir.

*Beni şu çok kırdı. Çağla'yla benim görüntülerim gösterildi Çağla'nın ağzından benimle ilgili bir tek kelime çıkmadı. Buna çok üzüldüm. Allah yollarını açık etsin. İnşallah eşiyle birlikte çok paralar kazanırlar ama kalp kırılınca tamir edilmiyor."

YENİ SEVGİLİSİNİ TANIŞTIRDI
Alişan programa yeni sevgilisiyle birlikte katıldı. Aşkı, Demet Akalın'ın vokalisti Seda'da bulduğunu söyleyen Alişan "Şimdilik bir şey konuşmak istemiyorum. Her şey çok yeni. Henüz yolun başındayız." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler