MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'e aldığı hediye dudak uçuklattı

Kara Sevda dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen'e 12 bin Euro'luk doğum günü hediyesi aldı.

Ünlü ikili Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aşkları evlilik yolunda ilerlerken, mutluluklarını da birbirlerine verdikleri hediyelerle artırıyorlar.

4 Haziran'da yeni yaşını kutlamaya hazırlanan güzel oyuncu Fahriye Evcen'e sevgili Burak Özçivit'ten pahalı bir hediye alacak. Özçivit, sevgilisinin mücevherlerden hoşlandığını bildiği Evcen için 12 bin Euro'ya Gucci'den bir set alğı ortaya çıktı.

Bu set; saat, yüzük, kolye, küpe ve bileklikten oluşuyor.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Burak Özçivit, Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenlik yapmamaktadır.

2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde yer almıştır.

Eksi 18(-18) dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır.Daha sonra Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat adlı sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmen koltuğunda Kartal Tibet'in oturduğu Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven isimli karaktere hayat vermiştir. Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini oynamıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan çalıkuşu dizisinde Kamuran rolüne can vermiştir.

Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye dönmüştür. 2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevda dizisinde rol almaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler