MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit'in selfie trafiği

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit arkadaşı Uğur Arslan'ı dinlemek için Taksim'de bir mekana gitti.

Burak Özçivit önceki gece Beyoğlu'nda bir mekanda sahne alan yakın arkadaşı Uğur Arslan'ı dinlemeye geldi. Çıkışta oldukça yorgun görünen oyuncu kendisini bekleyen muhabirlere; "Arkadaşlar malum olaylardan dolayı çok üzgünüm. Allah evlatlarını kaybeden ailelere sabır versin. Kötü haberler üst üste geldi. Erdal ağabeyimizi de kaybettik, onun da mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

SELFIE TRAFİĞİ

Arslan'ın çok yakın arkadaşı olduğunu ve onu kıramadığını belirten oyuncu kendisini bekleyen aracına bindi. Diğer taraftan yakışıklı oyuncuyu fark eden hayranları İstiklal Caddesi'nde aracın önünü keserek 'selfie' yapmaya çalıştılar. Hayranlarının bu isteğini geri çeviren oyuncu hızla oradan uzaklaştı. Araç girişinin yasak olduğu caddeye aracını sokması da dikkatlerden kaçmadı.

KENAN İMİRZALIOĞLU İPTAL ETTİ

Aslan'ın konsere gelmek için rezervasyon yaptıran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu telefonla mekan yetkililerini arayarak, yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden Erdal Tosun'a çok üzüldüğünü, böyle bir günde gelemeyeceğini belirterek
rezervasyonunu iptal ettirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler