MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük aşk bitti

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 2 yıldır süren ilişkisini bitirdi.

Subaşı, 'kötü kadın' ilan edilmekten bıktığı için bu kararı aldı.

Yaklaşık iki yıldır ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sonunda isyan bayrağını açtı. Yasak aşkı ortaya çıktığı günden beri eleştiri oklarının hedefi haline gelen Subaşı, aylardır hakaretlere maruz kalıyordu. Sosyal paylaşım sitelerinde kendisine hakaret edenlere dava açan Şeyma Subaşı, ilişkisinde de sıkıntılı günler yaşamaya başladı.

ŞEYMA SUBAŞI - ACUN ILICALI (FOTO GALERİ)

Acun Ilıcalı'nın kendisine sahip çıkmadığını düşünen Subaşı, 2 yıllık yasak aşkını bitirme kararı aldı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde tamamen ayrıldı. Dedikodulara göre; Subaşı, ilişkisinin ardından yakın çevresine şunları söyledi: "Herkesin bana 'kötü kadın' gözüyle bakmasından bıktım. Ben yanlış bir şey yapmadım. Daha çok gencim ve hak etmediğim bir sürü sözle, çirkin tavırla karşılaştım. Artık yeter..."

ÇOCUKLARI İÇİN DİRENDİ
Eşi Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile ilişkisini öğrendiği ilk anda boşanma davası açan Zeynep Ilıcalı, bir süre sonra bu kararından vazgeçti. Zeynep Hanım, kızları Leyla ve Yasemin için evliliğini sürdürmeye çaba gösterdi.

GÖNDERME YAPMIŞTI
Şeyma Subaşı, evli olan Ilıcalı ile aşk yaşadığı için kendisini eleştirenlere, "Saldırılması ya da açıklama yapması gereken ben değilim" diyerek, Ilıcalı'ya taş atmıştı.

Takvim

Vitrin


En Çok Aranan Haberler