MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Büyük kayıp'

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Koç'u ünlü isimler de unutmadı.. İşte sosyal medyada Mustafa Koç ile ilgili ünlülerin açıklaması:

Feryal Gülman: Yaşam enerjisi ve gülen yüzüyle hiç unutulmayacak.
Şahan Gökbakar: Bir an varsın bir an yoksun. Hayat bu kadar net, çok üzüldüm. Çok genç bir yaş bir kere. Bir anda derin derin düşünceler sardı her tarafımı. Nasıl olur..Bir anda.. Çıkarılacak çok önemli bir mesaj var. Hayat kısa..
Kenan Doğulu: Ülkemizin en kıymetlilerinden Mustafa Koç'u kaybettik. Bütün aileye ve iş arkadaşlarına sabır ve kuvvet diliyorum.
Esra Oflaz Güvenkaya: Çok üzgünüz çok. Kelimeler yetersiz. Çok erken ölüm. Takdir Allah'ın. Değerli insan, büyük kayıp. Geçişin kolay, rahmet olsun. Tüm ailenin başı sağolsun. Sabırlar dileriz. Tüm kalbimizle...

Leyla Alaton: Çocukluk arkadaşımdı. Ne kadar acı. Nurlar içinde yatsın.
Arzu Sabancı: Her zaman yüzü gülen, etrafa pozitif enerji veren biriydi... Allah eşine çocuklarına, annesine, babasına tüm ailesine sabır versin ,mekanı cennet olsun
Ender Alkoçlar: Tanıdığım iyi insan, iyi baba, vatansever iş adamı. Çok erken oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Ahu Özyurt: Başımız sağolsun milletçe. Çok üzgünüz.

Ali Atıf Bir: Koç ailesinin, sevenlerinin ve Türkiye'nin başı sağolsun..

Demet Akalın Kurt: İnanilmaz üzgünüm Koc ailesinin başı sağolsun..Allah rahmet eylesin

Hilal Cebeci: Birçok insana iş imkanı sağlayan Koç ailesine başsağlığı diliyorum..Allah ailesine sabır versin. Değerli ve iyi insanlar zamansız gidiyor.

İzzet Çapa : Her şey gelip geçici...

Şükrü Genç : İşadamı Mustafa Koç'un vefat ettiği haberini üzüntüyle aldım. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Ezgi Basaran: Koç ailesinin ve Türkiye iş dünyasının başı sağolsun. Büyük kayıp.

Metin Feyzioğlu: Mustafa Koç'u kaybettik. Maalesef... Çok üzgünüm. Sağlam, çalışkan, dürüst, özü sözü bir dosttu. Tüm aileye ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Ekrem İmamoglu: Koç Holding Yön Kur Bşk değerli arkadaşım Mustafa KOÇ 'a Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Metin Arolat: Nasıl üzüldüm...Nasıl değerli bir insandı...Ne kadar erken ...Allah rahmet eylesin..

Helin Avşar: Çok ama çok üzüldüm. Yakınların da sabır versin. Mekanı cennet olsun
Sinan Akçıl: Hem şahsen bir kaç kez şahit olduğum melek kalpli bir ADAMI, hem ülkesine aşık bir adamı,hem de..

Pınar Altuğ: Çok üzgünüm, mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum..

Atilla Taş: Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı dilerim. Şu bir gerçek ki, her şeyin başı sağlık gerisi laf-ı güzaf gerisi hikaye!

Fettah Can: Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

Işın Karaca: Sayın Mustafa Koç için ne kadar üzüldüm.. Tüm Koç ailesi, Fenerbahçe camiası ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Kaya Çilingiroğlu: Nur içinde yat sevgili dostum

Nejat İşler: Allah rahmet eylesin

Hülya Avşar: Arkadaşım, dostum Mustafa... Bizim için, Türkiye için, insanlık için büyük kayıpsın. Huzur...

Mustafa Sandal: Güle güle güzel bakan insan, ışığın bol olsun. Gerçekten çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Tüm Koç ailesi, çalışanları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Tülin Şahin: Allah rahmet eylesin... Tüm Koç ailesinin ve Koç holding çalışanlarının başı sağolsun.

Fazıl Say : Koç ailesine üzüntümü iletmek isterim. Başınız sağ olsun. . Nur içinde yatsın.

Nilüfer Yumlu: Mustafa Koç'u genç yaşta kaybettik. Koç ailesinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hayatta her şey boş.

Burak Sağyaşar: Mustafa Koç... Türkiye için çok büyük bir değeri kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabırlar versin.

Ceyhun Yılmaz: Mustafa Koç vefat etti. Başta ailesi tüm memlekete baş sağlığı dilerim. Güzel bir insan ölünce, bir kütüphane yanar.

-

Vitrin


En Çok Aranan Haberler