MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy top model Bella Hadid ile aynı karede

Geçtiğimiz ay bir kot firmasının reklamı için Victoria's Secret modeli Taylor Marie Hill ile kamera karşısında geçen Çağatay Ulusoy'un ünlü modelle aşk yaşadığı iddia ediliyor. Şu sıralar Los Angeles'ta tatil yapan Ulusoy Hollywood'da bir gece kulübüne girerken objektiflere takıldı. Flaşlar bu kez Ulusoy için değil Bella Hadid içindi.

Sinema filmi, reklam çekimleri, senaryo çalışmaları derken Çağatay Ulusoy'da bir süreliğine gittiği ABD'nin Los Angeles kentinde tatilin keyfini çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde de Hollywood'da Nice Guy adlı gece kulübüne girerken görülen Ulusoy, top model Bella Hadid'in arkasından objektiflere yakalandı.

Birbirlerini tanımayan Bella ve Çağatay'ın aynı karede yer alması ise Bella'nın 'Figüranı' Çağatay dedirtti.

Çağatay'ın yabancı top modellere ilgi gösterdiği reklam çekimlerindeki istekleri ile biliniyor. Geçtiğimiz ay oynadığı son reklam filminde Ulusoy, top model Gigi Hadid'i istemişti. İstediği fiyatı çok yüksek bulan firma Ulusoy'a Taylor Marie Hill adındaki Victoria's Secret meleğini uygun bulmuştu.

Yakışıklı oyuncu Ulusoy bir zamanlar fotoğraf çekimleri için dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafçısı Mert Alaş'ı istemiş ancak yine fiyatı yüksek bulan yapım firması anlaşmayı gerçekleştirememişt. Türk olan Mert Kim Kardashian, Lady Gaga, Katy Perry ve daha birçok ismin fotoğraflarını çekiyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler