MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağla Şıkel bu kez korkuttu

Ünlü sunucudan takipçilerini şaşırtan paylaşım..Sosyal meydyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü sunucu Çağla Şıkel son paylaşımı ile takipçilerini şaşırttı.

Instagram'da paylaştığı birbirinden güzel pozları ile adından söz ettiren Şıkel,trafikte sıkılınca paylaştığı fotoğrafı ile bu kez takipçilerini korkuttu.Kimi takipçileri Çağla Şıkel'in bu paylaşımını komik bulurken, kimileri de "korkutucu" yorumunda bulundu.

Çağla Şıkel nispet yapmaya devam ediyor

Geçtiğimiz yaz aylarında tatil dönüşü havaalanında makyajsız olarak görüntülenen Çağla Şıkel, çevredekilerin meraklı bakışlarına maruz kalmış ertesi gün ise bu görüntüsüyle gündeme oturmuştu.

Makyajsız hali beğenilmeyen Çağla Şıkel, daha sonra pek çok kez sıfır makyajlı halini sosyal medya hesabından paylaşıp adeta eleştiri yapanlara nispet yapmıştı.

Aradan aylar geçmesine rağmen Çağla Şıkel bu eleştirilere çok içerlemiş olacak ki majyajsız halini tekrar sosyal medya hesabından paylaştı. Dün sabah paylaştığı fotoğrafa. "Merak etmeyin, iyiyim, hepinizi seviyorum" notunu yazarak hayranlarına güzel bir mesaj verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler