MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canan Ergüder ve Kenan Ece aşklarını ilan etti

Geçtiğimiz aylarda 2.sezonuyla Kanal D ekranlarında final yapan Güllerin Savaşı dizisinde iki sevgiliyi canlandıran Canan Ergüder ve Kenan Ece'nin bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ünlü ikili sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşarak aşklarını ilan etti.

Bir set aşkı daha gerçek oldu. Geçtiğimiz aylarda ekranlara final yaparak veda eden Güllerin Savaşı dizisinde (Gülfem) karakterini canlandıran Canan Ergüder ile (Tibet Yalçın) karakterine hayat veren Kenan Ece aşklarını ilan etti. Dizi bitti ancak 'aşk' devam etti.

Dizilerinin bitmesinin ardından Mart ayında Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken ilk kez objektiflere yakalanan Ergüder ile Ece'nin aşk yaşadığı haberleri konuşulmaya başlamış ancak ikili ilişkilerini inkar etmişti. Ünlü çift artık bu durumu değiştirme kararı aldı ve Yunanistan'a tatile çıkarak aşklarını herkese duyurdu.

Sosyal medya üzerinden doğum gününü kutlayanlara teşekkür eden Canan Ergüder sürpriz yapıp sevgilisi Kenan Ece ile yer aldığı bu kareyi paylaştı.Ergüder fotoğrafın altına; 'Güzel doğum günü dilekleriniz için çok teşekkürler' mesajını yazdı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda da yorum yapıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler