MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cansu Dere ile İbrahim Çelikkol aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz hafta birkaç defa Cansu Dere ile buluşan İbrahim Çelikkol, önceki gün de Dere'nin Aşiyan'da bulunan evinden çıkarken görülünce akıllar karıştı.

Uzun süredir adı kimseyle anılmayan Dere ile Çelikkol, geçtiğimiz hafta Bebek ve civarında birkaç defa birlikteydi. Yakışıklı oyuncu, önceki gün Sabah saat 11.00 civarında da Dere'nin Aşiyan'da bulunan evinden çıkarken görüldü.

Cansu Dere, Sinem Kobal'la yakın dost. Kobal, Kenan İmirzalıoğlu aşkından önce Çelikkol ile 6 ay süren bir ilişki yaşamıştı.

AŞK MI, PROJE Mİ?

Kimileri Cansu Dere ile İbrahim Çelikkol'un bir süredir gizlice aşk yaşadığını söylerken bir diğer iddiaya göre birbirlerine çok yakıştırılan ikili, yeni bir film projesi için sık sık bir araya gelip film hakkında konuşuyor. Şimdilerde hayatlarında kimsenin olmadığı bilinen ikilinin, neden sık sık buluştuğunu ise zaman gösterecek.

Bu arada Cansu Dere ile İbrahim Çelikkol buluşmasını ilginç kılan bir detay ise Sinem Kobal. Bilindiği gibi Dere ile çok yakın dost olan hatta tatillere bile birlikte çıkan Kobal, Kenan İmirzalıoğlu aşkından önce uzun süre İbrahim Çelikkol ile birlikte olmuştu.Takvim

Vitrin


En Çok Aranan Haberler