MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Yılmaz: 'Ebru çok sevdiğim bir arkadaşımdır'

Yakın dostu Ozan Güven'in eşinin çektiği filmin galasına katılan Cem Yılmaz, burada yaptığı dizi açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

Türkan Derya'nın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerini Burcu Biricik, Özgün Çoban ve Alican Yücesoy'un paylaştığı 'Çok Uzak Fazla Yakın' filminin galasına Cem Yılmaz da katıldı.

Cem Yılmaz, Derya'nın çok iyi bir drama yönetmeni olduğuna vurgu yaparak güzel bir film beklediğini belirtti. Yeni filmi için mesai harcadığını söyleyen Cem Yılmaz, "Şu sıralar Ozan'la beraber GORA'nın devamı için çalışıyoruz. 2017'nin ilk baharında çekmeyi düşünüyoruz ama Ocak'ta küçük bir kısa film yapacağız. Uzun zamandır Ozan'la çalışamıyordum. Kendisi çok meşguldü. Dizi-filmleri vardı" şeklinde konuştu.

Bir muhabirin "Televizyon düşünmüyor musunuz?" sorusuna esprili bir dille, "Yo televizyon var benim evde" şeklinde cevap veren komedyen, "Teklif gelmiyor" dedi.

Bu yaz Ebru Şallı ile ilgili çıkan aşk haberlerini kendisinin de gazetelerden takip ettiğini açıklayan Yılmaz, "Çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Yıllardır da sizin sayenizde hep büyük aşklar yaşanıyor bitiyor. Özel hayatımızla ilgili yorumları sizlere bırakıyoruz" diyerek aşk haberlerini yalanladı.

Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile ayrı ayrı geldiği galada daha sonra bir araya gelerek ayaküstü sohbet etti. Ünlü komedyenin topuklu ayakkabıları gözlerden kaçmadı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler