MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyda Ateş: 'Bizi reytinge kurban etmeyin'

'O Hayat Benim' dizisinin kadrosuna dahil olan Ceyda Ateş, yayından kalkan dizilerle ilgili isyan etti.

O Hayat Benim 90. bölümüyle 24 Nisan Pazar akşamı FOX TV ekranlarında... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ###

İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil'in başrolünü paylaştıkları 'Saklı' filminin galası katılan Ceyda Ateş, yayından kalkan dizilerle ilgili şöyle konuştu: "Benim başrolünü oynadığım proje yayından kalkıyor, 'Ceyda Ateş'in dizisi bitti' deniyor. Diziyi yöneten, senaryoyu yazan ben değilim. Benim görevim oynamak. Reyting konusunda artık bizleri kurban etmeyin."

'Diziyi ben yönetmiyorum'
Ateş, yayından kalkan projelerin tüm sorumluluğunun başrol oyuncularına kesilmesinden dolayı rahatsızlık duyduğunu da dile getirdi. Ünlü Oyuncu haziran ayında yeni bir projesinin olduğunu söyledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler