MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyda Düvenci yeniden anne olmaya hazırlanıyor

'Aşkın Kanunu' adlı dizinin setinde tanıştığı Bülent Şakrak ile geçtiğimiz yıl Kaz Dağları'nda evlenen Ceyda Düvenci yeniden anne olmak için tedaviye başladı. Sağlıklı bir hamilelik süreci için ABD'ye giden Düvenci'yi eşi Şakrak yalnız bırakmadı.

Engin Akgün'le evliliğinden doğan 5 yaşındaki kızı Melisa'nın Serebral Palsi GP hastalığı nedeniyle sürekli Amerika'ya giden Ceyda Düvenci, Chicago'da ameliyat masasına yattı. Trans-Abdominal Cerclage (TAC) ameliyatından önce eşi Bülent Şakrak ve doktoru Arthur Haney'le olan fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Düvenci, hemcinslerine de bir uyarıda bulundu:

'Paylaşıp paylaşmamak konusunda kararsızdım. Ta ki doktorum anlatmalısın ve anne olmak isteyen ve olamayan tüm kadınlar bunu bilmeli diyene kadar. Defalarca bebeğini kaybetmiş,hamileliğini yatakta geçirmiş riskli hamilelik yaşayan tüm kadınlara sesleniyorum. Servikal yetmezliği teşhisiniz varsa bunun çözümü var. Servikal yetmezliği doğuştan olan bir rahim kasları yetmezliği rahatsızlığı. Bunu Dr arthur haney söylüyor. Ve ameliyat ile çözümlenebiliyor. Bazılarımızda doğuştan bebeklerimizi taşıması gereken rahim ağzı bantı yok ve TAC (transabdominal cerclage) ameliyatı ile bu bant yerleştiriliyor. Sezeryan gibi yapılan ameliyat sonucu hemen hamile kalabiliyor hatta ikiz bebek bile doğurabiliyorsunız ve tüm hamileliğiniz ayakta sorunsuz geçiyor. Chicago'ya 2 gün önce bu ameliyat için geldik. Ameliyatım çok iyi geçti. Doktorum muhteşem bir doktor. Tüm bilgileri detaylı olarak veriyor. Zaten bu ameliyatın da mucidi. İrtibat için emailini paylaşmak istiyorum: ahaney@bsd.uchicago.edu muhteşem bir doktor. Asistanı Ashley Noel anoel@bsd.uchicago.edu umarım sizin de hayatınıza mucize bir dokunuş sağlamış olurum. Sevgilerimle...'

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler