MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceylan Çapa ve Serkan Uçar aşkına baba Celal Çapa'dan onay geldi

Ece Erken'den boşandıktan sonra Çapa ailesinin kızı Ceylan Çapa ile aşk yaşamaya başlayan Serkan Uçar'a sevgilisinin babası Celal Çapa'dan onay niteliğinde cevap geldi. Ünlü iş adamı '29 yaşındaki genç bir kıza ben de Şebnem Hanım da karışmaz' diyerek Uçar'a evlilik yolunu açmış oldu.

'O şahıs bizimle denk değil' diyerek kızı Ceylan Çapa'nın Serkan Uçar'la olan ilişkisine onay vermediği yönündeki haberlerle gündeme gelen Şebnem Çapa'nın kızına böyle bir şey demediği ortaya çıktı. Bunu doğrulayan ise ailenin kilit ismi Celal Çapa'dan geldi.

Kızının ilişkisi üzerine ilk kez konuşan Celal Çapa iddiaları kabul etmezken kızı Ceylan için şunları söyledi:
"29 yaşında genç bir kıza nasıl karışırım? Ben kızımın ilişkisine karışmam. Şebnem Hanım da karışmaz."

İkilinin ilk ilişkisinin ortaya çıktığı an ise sosyal medya uygulaması Snapchat üzerinden video paylaşmalarıydı. O andan sonra magazin basınının yakın markaja aldığı Ceylan ve Serkan ilk kez Reina çıkışı yakalanmıştı. Uçar hızlı adımlarla otomobiline koşarken, Çapa mekana geri dönmüştü.

Aralarında 2 yaş olan çift ilişkilerinin ortaya çıkması ve aileden onay almalarının ardından zaman zaman gazetecilerin hedefi konumunda. Ceylan Çapa daha önce Burak Özçivit'le aşk yaşarken, Serkan Uçar ise 1 çocuğunun annesi Ece Erken'le geçtiğimiz yıl boşanmıştı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler