MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ciciş kardeşler eleştirilere yanıt verdi

Cicişler olarak bilenen Esra ve Ceyda kardeşler geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldısırı üzerine önceki gün sosyal medya fenomeni Taha Özer'le birlikte dua yolculuğuna çıktı. Takipçileri tarafından birçok eleştiri alan Cicişler yorumlara cevap verdiler.

Kısa bir süre önce Mykanos adasında doğum günü partisine katılan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin Instagram hesabındaki takipçiler karşı karşıya geldi. Havalimanı'nda yaşanan acı olay üzerine özel jet ile dua yolculuğuna çıkan Cicişler şu yorumu yapmıştı:
'Son dönemlerde yaşanan ve ülkemizi etkileyen olumsuz olaylar, ve tüm kötülükleri def etmek için DUA etmeye gidiyoruz. Allah Kabul Etsin.'

Çok değil sadece bir hafta önce aynı ekip kumsalda çılgın bir doğum günü partisi verip alkol alırken çekilmiş videolarını paylaştığı için böyle bir hamle yapmaları anormal karşılanırken, onlar uçakta dua ettikleri videoları paylaşıyordu.Cicişler haberin çıktığının ertesi günü yaptıkları yeni bir paylaşımda haklarında yapılan eleştirilerin çok sert olduğunu iddia ederek şunları yazmışlar:

"Bazı kişiler, kendi çirkin ve pis kalplerini yine yorumlara kusmuşlar.. Bu ülkede pornosu çıkanları baştacı ettiniz, bizim bir duamız mı gözünüze battı.. Sizi sadece Allah'a havale ediyoruz.. Biz duamızı edip, huzuru hissedip geri yurda döneceğiz. Pazara kadar telefonlarımıza ve sosyal paylaşımlarımıza ara veriyoruz. İyi niyetli ve temiz kalpli insanlara selam olsun.. Sevgiler"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler