MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Coşkun Sabah: Bende mal çok, siz merak etmeyin

Coşkun Sabah, ihanet iddiaları sonrası eşi Ceyda Sabah'tan boşandı. Havalimanında gazetecilerin boşanma ve tazminat ücretiyle ilgili sorularına cevap veren Coşkun Sabah, ilginç bir çıkışta bulundu. Coşkun Sabah, "Bende mal çok, siz merak etmeyin" diye konuştu

Ceyda Sabah'tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığı boşanan Coşkun Sabah, Atatürk Havaalanı'nda görüntülendi.

19 Mayıs'ta vereceği konser için Antalya'ya gittiğini belirten sanatçı, boşanma davasıyla ilgili konuştu. Coşkun Sanah, anlaşmalı boşandıklarını ve dört ay daha aynı evi paylaşacaklarını söyledi.

'BENİM GÖNLÜMDEN KOPAN PARA'

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre Coşkun Sabah, "Mahkeme bir karar veremedi, vermedi, biz anlaşarak ayrıldık. Tazminat da benim gönlümden koptu" diye konuştu.

Coşkun Sabah, "Parayı nasıl ödeyeceksiniz?" sorusunu ise "Bende mal çok. Neden dert ettiniz ki, bir daire bir dükkân satıp ödeyeceğim. Bu benim gönlümden kopan para" diye yanıtladı.


"EŞİM BENDEN BOŞANIRSA İNTİHAR EDERİM" DEMİŞTİ

Coşkun Sabah, 1995 Türkiye Güzeli olan eşinin kendisine boşanma davası açıp 9 milyon TL tazminat istemesi sonrası, "Eşim boşanırsa intihar ederim" açıklaması yapmıştı.

MÜTEVAZİ ARABASIYLA GELDİ, OTOMOBİLİ KENDİSİ PARK ETTİ

Havalimanında gazetecilere 'Bende mal çok, siz dert etmeyin' sözleriyle cevap veren Coşkun Sabah, havaalanına 40 bin TL'lik mütevazı otomobiliyle geldi. Coşkun Sabah, vale ücreti ödememek için otomobilini otoparka kendisi park etti.

EŞİ AŞK MESAJLARINI YAKALAMIŞTI

Ceyda Sabah, eşi Coşkun Sabah'ın telefonuna gelen aşk mesajlarını yakalamış ve bu mesajlar yüzünden boşanma davası açmıştı. Dava sürecinde Coşkun Sabah "Eşim benden boşanırsa intihar ederim" demişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler