MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dakota Johnson ve Jamie Dornan'ın balkon romantizmi

'Fifty Shades of Grey' (Grinin Elli Tonu) filmiyle yıldızını parlatan Dakota Johnson, filmin devamı niteliğindeki 'Fifty Shades of Darker' (Karanlığın Elli Tonu) filmi için Fransa'da çekimlere devam ediyor. Johnson, başrolü ise bir önceki filmde beraber oynadığı yakın arkadaşı Jamie Dornan'la paylaşıyor.

26 yaşındaki güzel oyuncu Dakota Johnson ve Jamie Dornan önceki gün romantik bir sahne için yine kamera karşısındaydı. Çiftin yakın sahneleri ise ilginç görüntüler oluşturdu.

Geçtiğimiz Salı günü kameralara yansıyan ikili, Eiffel Kulesi manzaralı bir apartmanın terasında öpüşme sahnesi çekilirken görüntülendi. Filmin çekimleri sırasında Jamie Dornan'ı karısı Amelia Warner da bir an olsun yalnız bırakmadı.

'SEKS SAHNELERİNDEN ÇOK BUNALDIM'
Grinin Elli Tonu filmindeki sevişme sahneleri hakkında geçtiğimiz aylarda Interview dergisine açıklama yapan Dakota Johnson, rol arkadaşı Jamie Dornan'la olan yakınlaşma sahnelerinin çok sıkıcı olduğunu söylemişti:
'Sevişme sahnelerini çekerken gerçekten sevişiyor değiliz. Sadece öyle gibi yapıyoruz. Bazen bir sahnenin çekimi 7 saat sürüyor, mesela bugünkü çekim gibi... Bu pek rahatlatıcı değil, açıkçası çok da sıkıcı'.

'Grinin 50 Tonu'ndaki ateşli sahnelerden sonra erkeklerin filmdeki karaktermiş gibi ona yaklaştığını belirten Johnson, sözlerini şu şekilde sürdürdü: 'Bazı insanlar benim canlandırdığım karakter gibi bu tip şeylerle ilgilendiğimi düşünüyorlar. Oysa söz konusu bile değil. Ben bir oyuncuyum, öyleymiş gibi yaparım. Sanırım bu herkesin başına geliyor.'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler