MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davası ertelendi

Pınar Altuğ'un Cem Mirap ile sorumlusu Burçak Gökcan hakkında açtıkları davanın görülmesine devam edildi

Pınar Altuğ ve komşularının, gürültü yaptıkları ve yangına sebebiyet verdikleri iddiasıyla Beşiktaş'taki bir barın sahibi Cem Mirap ile sorumlusu Burçak Gökcan hakkında açtıkları davanın görülmesine devam edildi

İstanbul 6. Asliye ceza mahkemesindeki duruşmaya, müşteki Pınar Altuğ ve tarafların avukatları katıldı. Sanıklar Cem Mirap ve Burçak Gökcan ise duruşmaya gelmedi.

Duruşmada ifadesi alınan Pınar Altuğ, söz konusu binada yaklaşık 5 yıldır ikamet ettiğini ve oturduğu binanın giriş katında sanıkların işlettiği barın bulunduğunu söyledi.

Altuğ, 2008 Ekim ayında bir gece apartmanın girişinde bulunan kofrada (bina girişlerindeki elektrik şebekesini sigorta sistemiyle düzenleyen kutu) bir patlama yaşandığını belirterek, ifadesini şöyle sürdürdü:

"Patlama üzerine evimize dumanlar doldu. Sorunu öğrenmek için baktığımda, sanıkların müdahale ettiğini gördüm ve hemen elektrikçi çağırdılar. Yangının, sanıklara ait elektrik sisteminden kaynaklandığını öğrendim.

Ayrıca sanıkların iş yerinin gürültüsü nedeniyle bina yaşanmaz durumdadır. Hem müzik hem de müşterilerin gürültüsü buna neden olmaktadır. Sabah saatlerine kadar bu gürültü devam etmektedir. Söz konusu gürültü nedeniyle evimde oturamamaktayım. Sanıklardan şikayetçiyim."

Sanık Cem Mirap'ın avukatı Kurtuluş Kahraman ise duruşmada söz alarak, "Pınar Altuğ, o iş yerinde sürekli bulunup, doğum günü kutlamalarını dahi yapmakta iken, 2010 yılında şikayet etmesinin ve o binadan taşınmasının sebebinin, asansör olmadığı için bebeğinin pusetini çıkarmakta zorlanması olup olmadığının sorulmasını istiyorum" dedi.

Bunun üzerine Pınar Altuğ da daha önce mekanın sahibi olan sanıklardan Cem Mihrap ile arkadaş olduklarını ifade ederek, "Ben de çoğu zaman orada bulundum ve eğlendim. Ancak iş yeri zamanla tarz değiştirdi. Önceleri ayda 1-2 kez parti olurken, tarz değiştirip her gün sabaha kadar gürültü devam ettiği için evden ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi 4 katlı bir villada oturuyorum. Ben sportmen bir kişiyim. Merdiven çıkmak beni zorlamaz. Ayrıca çocuğumun pusetini de taşımıyorum. Arabamda tutuyorum" diye konuştu.

[

PINAR ALTUĞ ATACAN (FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/simdiden-en-iyi-arkadasim/7204/194012)

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede oyuncu Pınar Altuğ, Aynur Akdeniz, Ayşe İz ve Ahmet Erdem Uslaş şikayetçi sıfatıyla yer alıyor.

İddianamede, Lucca Bar'ın sahibi Cem Mirap ve barın yetkilisi olan Burçak Gökcan'ın "Genel güvenliğin olası kasıtla tehlikeye sokulması ve gürültüye neden olma" suçlarından 6 aydan 4 yıla kadar hapisleri isteniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler