MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Bodrum'da

Demet Akalın yaz aylarının gelmesiyle soluğu Bodrum sahillerinde aldı. Eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Yalıvak'ta bir plajda görüntülenen ünlü şarkıcı düzgün fiziğiyle göz doldurdu.

Bu yaz ilk kez mayoyla objektiflere takılan Demet Akalın sahne ve albüm çalışmalarının yorgunluğunu Bodrum sahillerinde atıyor. Eşi Okan Kurt ve kızı Hira kumda oynarken Akalın da onları seyredip güneşlenmeyi tercih etti.

Demet Akalın tatilini yapıp, serin sulara kendisini bırakırken ezeli rakibi Hande Yener'i de unutmuyor. Ailesiyle birlikte geçtiğimiz yıl Hande Yener'le ortalıktan ayrılıp şu an Bodrum Çilek Beach'i işleten Berksan'ın yanına giden ünlü popçu bu hareketiyle Yener'e misilleme yaptı.

Hande Yener'in geçen yıl açtığı Sebastian Beach ile arasında 100 mt. olan mekanı çok beğendiğini söyleyen Akalın, 20 dakika süren ziyaret sonra eşi Okan Kurt ile fotoğraf çektirdi.


Yener ise birkaç dakika sonra kendi plajından bir video paylaşarak rakibine karşılık verdi.

Bu arada Ünlü sanatçı Akalın, Bodrum tatili öncesinde 'Pırlanta' albümünün son klibi için kamera karşısına geçti. Akalın'ın 'Şerefime Namusuma' isimli şarkısının klibinde ise Okan Kurt rol aldı. Bir dövüşçüyü canlandıran Kurt, performansıyla ve kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Bu arada Youtube 1 milyar tıklanma barajını geçen isimler de belli oldu. İbrahim Tatlıses listelerde birinciliğe otururken Eylül 2014'ten bu yana Türkiye'deki sanatçıların görsel yayınlarının izlenirlik listesini tutan sitede, 1 milyar rakamını 5 şarkıcının geçtiği ortaya çıktı.

-
İŞTE 1 MİLYAR BARAJINI GEÇEN İSİMLER
1- İbrahim Tatlıses: 1.616.979.368
2- Sezen Aksu:1.471.975.897
3- Ahmet Kaya: 1.451.952.992
4- Gülşen: 1.018.743.696
5- Demet Akalın: 1.007.598.167

Vitrin


En Çok Aranan Haberler