MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın eşi Okan Kurt'la Monaco'da

Yaz tatilini eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Bodrum'da açan Demet Akalın önceki gün eşiyle havalimanında Fransa'nın Monaco kentine giderken görüntülendi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından takipçilerine 'Bodrum'da loca için günlük 2500 TL ödüyor' haberlerine de yanıt verdi.

Demet Akalın geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt ve Hira ile Bodrum'da bir Yalıkavak'ta görüntülenmişti. Bu sezon ilk kez mayoyla görüntülenen Akalın, takipçileri tarafından 'günlük 2500 TL'ye loca tuttu' haberlerine tekrardan açıklama yaparak şu sözlerle yanıt verdi:

'Ben 2500 liraya yurtdışında tatil yaparım. Arkadaşımın mekanında ağırlandık, çıkarken de doğal olarak bahşiş bıraktık, o kadar. Parayı sokakta bulmuyorum.'

Olaylar nasıl alevlenmişti:
Demet Akalın Bodrum'da meslektaşı Berksan'ın mekanına giderek bir fotoğraf paylaşmış ve altına şu notu düşmüştü: "Lütfen ben yokken locama kimseyi alma"

İşte bu paylaşımın ardından 'Demet Akalın yaz ayını bin liralık locada geçirecek' haberleri yansıdı basına.

Akalın'dan da iddiayı yalanlayan açıklama gecikmedi:
"Halk pilajı, kimse kimseye bakmıyor. Deniz tertemiz 'bin liraya loca tuttu' diyenlere selam olsun. Oh mis. Ben Gölcük kızıyım localarda büyümedik be yavrum"

Bu sözlerin akabinde Demet Akalın halk plajının ardından yine Bodrum'da X Beach'te eşi ve kızı Hira ile görüntülendi. Loca'nın günlük fiyatının ise günlüğü 2.500 TL olduğu öne sürüldü.

Akalın şimdi eşi Okan Kurt'la birlikte tatilini Monaco'da sürdürüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler