MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın Hadise'nin yeni açtığı mekana gitti

Yaz tatilini eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Bodrum'da sürdüren Demet Akalın Hadise'nin yeni açtığı 'La Plaj' adlı mekana 'hayırlı olsun' ziyaretine gitti.

Bodrum koyları yine ünlü isimlerin bu yaz tercih ettiği belde oldu. Ramazan Bayramı'nın ilk günü ailesiyle bayramlaştıktan sonra eşi Okan Kurt ve ünlülerin menajeri Özgür Aras'la birlikte Bodrum'a giden Demet Akalın'ın ilk durağı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün yeni açtığı mekan 'La Plaj' oldu.

Açıkgöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Akalın ile eşi, geç saatlere kadar orada kalarak deniz ve güneşin tadını çıkardı. Mekanın girişinde fotoğraf çektiren Demet Akalın bunu da İnstagram hesabından paylaştı.

Demet Akalın dün gece de Posh Club'ta verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnesine 'Ders olsun' adlı şarkıyla başlayan Akalın, kıyafet olarak da beyaz üzerine siyah puantiyeli etek ve fuşya renkli fırfırlı bluz tercih etti.

Mekanın tamamının dolduğu konserde Akalın kalabalığı görünce "Bütün Bodrum burada" diye seslendi. Üç şarkıdan sonra dansçıların gösteri yaptığı yere çıkan Demet Akalın, "Dolgu topuk giydim. Bunları düşündüm. Nişan filan varsa eteğimi verebilirim" dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler