MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın iddialar üzerine konuştu: 'Localarda büyümedik be yavrum'

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile Bodrum Yalıkavak'ta tatil yaparken görüntülenen Demet Akalın, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi. Ünlü şarkıcı 'loca tuttu' iddiaları üzerine ise halk plajında ortaya çıktı.

Demet Akalın eşi ve kızı ile gittiği Bodrum'da bir beach'ten fotoğraf paylamış ve altına "Lütfen ben yokken locama kimseyi alma" notunu düşmüştü. Bu paylaşımdan sonra ünlü şarkıcı hakkında 'yaz ayını bin liralık locada geçirecek' haberleri basına yansımıştı. Akalın iddialar üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Ramazan ayını Bodrum'da geçirecek olan Akalın, Torba koyunda bulunan bir halk plajında kızı ile görüntülendi. Akalın iddialar üzerine ise;
"Halk pilajı, kimse kimseye bakmıyor. Deniz tertemiz 'bin liraya loca tuttu' diyenlere selam olsun. Oh mis. Ben Gölcük kızıyım localarda büyümedik be yavrum" notunu düştü.

Deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran ünlü şarkıcı ilerleyen saatlerde dostlarıyla birlikte sahilden ayrıldı.Arabasına binerken muhabirlerin sorularına cevap veren Demet Akalın, dün basında yer alan "Her gün deniz kenarından bin liraya loca kiralıyor" şeklindeki haberlere şu sözlerle yanıt verdi:
"Gittiğimiz her yerde bizi ağırlıyorlar. Üç ay boyunca Bodrum'dayım, bütün işlerimi buradan halledeceğim. Ramazan'dan sonrada Bodrum'dayım. Üç ay boyunca her gün bin lira verirsek, kazancımızı sahil kenarına yatırmış oluruz" dedi."Bodrum'da çok işim var" diyerek yeni girişimlerde bulunacağına yeşil ışık yakan Akalın, daha sonra kızı Hira ve dostlarıyla birlikte plajdan ayrıldı. Akalın bu açıklamayla yetinmeyerek ayrıca sosyal medya hesabından da şu paylaşımda bulundu: "Halk plajı, kimse kimseye bakmıyor. Deniz tertemiz 'bin liraya loca tuttu' diyenlere selam olsun. Oh mis. Ben Gölcük kızıyım localarda büyümedik be yavrum"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler