MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın ve Okan Kurt'tan 5.yıldönümü partisi

Magazin dünyasının renkli çifti Demet Akalın ve Okan Kurt, tanışmalarının 5'inci yılını dostlarıyla birlikte Etiler'de kutladı. Geceye birçok ünlü isim katıldı.

Demet Akalın ve Okan Kurt, 03.11.2011'de başlayan, sonrasında evlilik ve Hira'nın doğumu ile devam eden ilişkilerinin 5. yılını sanatçı dostlarının katıldığı bir partiyle Etiler'de bir mekanda kutladı.

Çifti bu özel gününde Hakan Altun, Berkay, Seren Serengil, Fatih Ürek, Merve Özbey ve Erdem Kınay gibi yakın dostları da yalnız bırakmadı.
HİRA'YA DEDESİ HESAP AÇTI

Demet Akalın ve Okan Kurt da çıkışta soruları yanıtladı. Akalın, "Benim için sürpriz bir parti oldu. Benim kocam şaşırtmayı çok sever" dedi. Şarkıcı, internet fenomeni Kerimcan Durmaz'a hediye ettiği yüzük hakkındaki sorulara "Ben o çocuğu çok seviyorum, kalbi çok temiz. Sevdiklerime hediye almayı seviyorum" yanıtını verdi.

DEDESİ HESAP AÇMIŞ

Akalın, Gülşen'in doğacak çocuğu için banka hesabı açıp 1 milyon lira yatırdığı haberlerini hatırlatıp "Siz de kızınız Hira için hesap açtınız mı?" diye soran muhabirlere şöyle karşılık verdi: "Ben açmadım ama dedesi açmış. Her doğum gününde de yüklü miktarda meblağ yatırıyormuş."
MERVE'Yİ 8 YAŞINDAN BERİ TANIRIM

Mekânı el ele terk eden Fatih Ürek ve Merve Özbey, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Merve Özbey'i 8 yaşından beri tanıdığını söyleyen Fatih Ürek, Özbey için "O benim bir tanem" açıklaması yaptı. Demet Akalın- Okan Kurt çiftine mutluluklar dileyen ikili kendilerini bekleyen araçlarına binerek oradan ayrıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler