MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Çakır, Kadir Çermik ile aşk iddialarına yanıt verdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterini canlandıran Deniz Çakır önceki gün meslektaşı Kadir Çermik ile Beşiktaş Çarşı'da el ele görüntülendi. Çakır'ın yapım şirketin haberlerle ilgili açıklama geldi.

Oktay Kaynarca ile yaşadığı aşkı sonlandıran Deniz Çakır başka bir meslektaşı Kadir Çermik ile yeni bir aşka yelken açıldığı iddia edilmişti.
Ünlü oyuncunun menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, "Deniz Çakır" ile ilgili haberin gerçeklik payı yoktur. Deniz Hanım, Kadir bey ile birlikte "Bütün kadınların kafası karışıktır" isimli tiyatro oyununu birlikte oynamaktadır." denildi.

El ele yemek yiyen Çakır ve Çermik'in keyfi flaşlar patlayınca sona erdi.

Muhabirlerden kaçmak için çalışanlarından yardım isteyen Deniz Çakır için mekanın arka kapısına taksi çağırıldı. Dizinin yapımcısı tarafından Çakır 'dışarıda görüntü vermeyin' uyarısına uymaya çalıştı ama magazin muhabirlerinden kaçamadı.

Gözlerin Çakır da olduğu sırada Çermik ön kapıdan çıkarak uzaklaştı. Ünlü oyuncu taksiye yürüdüğü sırada yanına gelen ve sarıldığı sokak satıcısı çocuktan taç satın alıp başına taktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler