MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Seki'den mektup var

Şarkıcı Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. 2014 yılında bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden tutuklu bulunan Deniz Seki'yi sevenleri ve sanatçı dostları cezaevinin kapısında karşıladı. Deniz Seki cezaevinden çıkarken izdiham yaşandı. Ünlü isimlerden Deniz Seki'ye destek mesajları yağdı. Seki, kısa bir açıklama yaparak 'Sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Şimdi müsaade ederseniz ben biraz dinlenmek istiyorum. Çok teşekkür ederim.' dedi.

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan üç yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda dün tahliye edilen şarkıcı Deniz Seki (47) bugün sevenlerine ve muhabirlere bir teşekkür mektubu yazdı.
Şarkıcı Deniz Seki, tahliye olur olmaz kendisini Mecidiyeköy'de bir otele attı. Burada yakın dostları ve ailesiyle özlem gideren Deniz Seki, tahliye olduğu sırada görüntü alan muhabirlere çarşamba günü için bir basın açıklaması yapacağını ifade etmişti.

Ancak Deniz Seki, hayranlarının kendisine olan sevgisine teşekkür etmek adına toplantı öncesi bir mektup paylaştı. Kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektubunda Deniz Seki hayranlarına ve kendisini görüntüleyen muhabirlere teşekkür etti.

İŞTE DENİZ SEKİ'NİN O MEKTUBU:

-


Vitrin


En Çok Aranan Haberler