MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Seki'ye arkadaş desteği

Deniz Seki'nin yeni albümüm için bestelediğim ilk şarkı dediği 'Hayat 2 Bilet' şarkısına geçtiğimiz gün klip çekildi. Serdar Seki yönetmenliğinde çekilen klipte Deniz Seki'nin yakın arkadaşları olan ünlü isimler rol aldı.

Yorumuyla olduğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tüm albümlerinde imzası bulunan Deniz Seki'nin İz adını verdiği albümünde yer alan 'Hayat 2 Bilet' şarkısının klip çekimleri geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Ünlü şarkıcının arkadaşlarının tam destek verdiği klip çekimleri oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Deniz Sekinin iletişim danışmanı Özgür Aras ve yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu önderliğinde bir araya gelen Armağan Çağlayan, Berkay, Demet Akalın, Deniz Akkaya, Emel Müftüoğlu, Gülben Ergen, Hakan Altun, Işın Karaca, İskender Paydaş, Linet, Nihat Odabaşı, Nilgün Belgün, Oktay Kaynarca, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Pınar Altuğ, Reyhan Karaca, Saba Tümer, Serdar Seki ve Yonca Evcimik 'Hayat 2 Biletin' klibinde oynayarak Seki'ye destek oldular.

Deniz Seki: 'Hayat 2 Bilet' şarkısını bu albüm için yaptığım ilk şarkı, o yüzden benim için çok özel. Düzenlemeler yapılırken İskender Paydaş şarkı Demirel söylemleri gibi başlıyor diye takılmıştı. Bizim çok beğendiğimiz çok içimize sinen bir albüm oldu' cümleleriyle ifade etmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler