MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devran Çağlar hayatını kaybetti iddiası ortalığı karıştırdı

Ses sanatçı Onur Akay, 80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan 54 yaşındaki Devran Çağlar'ın, Almanya'da hayatını kaybettiğini duyurdu. Ancak Akay, sosyal medya hesabının hacklendiğini söyledi.

Bir döneme damgasını vuran şarkıcılardan Devran Çağlar'ın, uzun süredir yaşadığı Almanya'da kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Acı haberi Twitter hesabından duyuran Onur Akay, "Sanatçı arkadaşım Devran Çağlar, yıllardır yaşadığı Almanya'da kalp krizi geçirdi ve kaldırıldığı hastanede vefat etti. Nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

Devran Çağlar'ın menajeri de söz konusu haberin doğru olmadığını, ünlü şarkıcının hayatta olduğunu söyledi.

DEVRAN ÇAĞLAR, EŞREF KOLÇAK'IN KABUL ETMEDİĞİ OĞLU MU?

Eşref Kolçak'ın oğlu olduğu iddia edilen Devran Çağlar kimdir ?
Eşref Kolçak oğlu Devran Çağlar'ı yıllar önce cinsel tercihi sebebiyle reddettiği iddia ediliyor.
Bahsi geçen Çağlar da aslında ailesi gibi ünlü birisi. O da 90'lı yıllarda abisi Harun Kolçak gibi çıkış yapan sanatçılar arasında...

Devran ise konuyla ilgili yıllar önce şu açıklamayı yapmıştı:

"Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde 'Ulan benim gibi bir adamın oğlu .bne olur mu, Bu bana yakışır mı?' diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim.

Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum."

Eşref Kolçak yalanlamıştı!

Eşref Kolçak ise gayet net: ""Allah bu iddiaları çıkartanları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak'tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah'a havale ediyorum."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler