MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğa Bekleriz anne oldu!

2000'li yılların başında adını sıkça duyduğumuz manken Doğa Bekleriz anne oldu. İşadamı Yusuf Uğur ile evliliğinden bebek bekleyen eski model bir erkek bebek dünyaya getirdi.

2000'li yılların başında podyumda fırtına gibi esen 39 yaşındaki eski manken Doğa Bekleriz, 2014'te işadamı Yusuf Uğur ile evlenip Mersin'e yerleşti.

Sosyal medyada 9 aylık hamile fotoğrafları büyük ilgi gören Doğa Bekleriz dün anne oldu. Oğluna Yağız adını verdi.

KULAKLARINI JAPON YAPIŞTIRICISI İLE YAPIŞTIRMIŞTI

Ünlü manken Doğa Bekleriz büyüklüğünden şikayet ettiği kulaklarını başına yapıştırınca hastanelik olmuştu. Güzel manken 2006 yılında bir davet için hazırlanırken saçlarını topuz şeklinde toplattı. Ancak bu saç modeli ile kulakları iyice belirginleşince kulaklarını bir yapıştırıcı ile başına yapıştırdı. Zaman geçtikçe Bekleriz'in kulakları kızarmaya şişmeye başladı. Doktora giden mankene hemen müdahale yapıldı. Çeşitli solüsyonlar uygulanarak kulak yapıştığı yerden ayrıldı. Eşiyle Antalya'da kulaklarının iyileşmesini bekleyen Bekleriz, "Kepçe kulaklarımdan rahatsız olduğum için bunu hep yaparım. Bu sefer yapıştırıcının üstüne saç spreyi de sıktım. Yapmamam gerikirdi" dedi.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler