MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğa Bekleriz tanınmaz halde!

Bir dönem kulağını japon yapıştırıcıyla yapıştırması ile konuşulan eski model Doğa Bekleriz'i görenler tanıyamadı. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Doğa Bekleriz'in değişimi görenleri şaşırttı.

Bir dönemin en ünlü mankenlerinden olan Doğa Bekleriz'in son hali herkesi şaşırttı.

Doğa Bekleriz'in son hali herkesi şaşırttı. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan eski manken, karnı burnunda haliyle çekilmiş fotoğraflarını İnstagram hesabından paylaştı.

Yusuf isimli işadamı sevgilisi ile nikah masasına oturan Doğa Bekleriz, kısa bir süre sonra minik oğluna kavuşacak.

2000'li yılların başlarına damga vuran ancak 2007 yılında podyumlara veda eden Doğa Bekleriz, 2014 yılında radikal bir kararla Mersin'e taşınmış ve ticarete el atmıştı.


KULAKLARINI JAPON YAPIŞTIRICISI İLE YAPIŞTIRMIŞTI

Ünlü manken Doğa Bekleriz büyüklüğünden şikayet ettiği kulaklarını başına yapıştırınca hastanelik olmuştu. Güzel manken 2006 yılında bir davet için hazırlanırken saçlarını topuz şeklinde toplattı. Ancak bu saç modeli ile kulakları iyice belirginleşince kulaklarını bir yapıştırıcı ile başına yapıştırdı. Zaman geçtikçe Bekleriz'in kulakları kızarmaya şişmeye başladı. Doktora giden mankene hemen müdahale yapıldı. Çeşitli solüsyonlar uygulanarak kulak yapıştığı yerden ayrıldı. Eşiyle Antalya'da kulaklarının iyileşmesini bekleyen Bekleriz, "Kepçe kulaklarımdan rahatsız olduğum için bunu hep yaparım. Bu sefer yapıştırıcının üstüne saç spreyi de sıktım. Yapmamam gerikirdi" dedi.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler