MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolunay Soysert ve Sinan Tuzcu boşandı

Magazin dünyasında bir evlilikte daha sona gelindi. Sinema ve televizyon dünyasından tanıdığımız Dolunay Soysert ve Sinan Tuzcu çifti 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdi.

İkili hakkında boşanma detayları ortaya çıkmazken çift 2006 yılında nikah masasına oturmuştu. Dolunay Soysert son olarak Muhteşem Yüzyıl, Seddülbahir 32 Saat ve Çifte Saadet gibi yapımlarda yer aldı. Sinan Tuzcu ise 2014 yılında oyunculuğu bırakıp yazarlığa ağırlık vereceğini açıklamıştı.
Soysert yıllar önce verdiği bir röportajda evliliğinde yaşadığı mutsuzluk sonrası kapıyı çeker çıkar mısınız? sorusuna şu şekilde cevap vermişti:

Çıkarım, öyle bir korkum yok. Aynı şartlar Sinan için de geçerli. Mutsuzsanız neden yürütmeye devam edesiniz ki. Ölüm bütün acımasızlığıyla doğduğunuz andan itibaren sizi bekliyor. Güzel bir yaşam akarken debelenmek saçma. Hem insanın kendi kişiliğine yaptığı en büyük ihanet. Yeni bir şeyler denemek gerek. Mecburiyeti olan kadınlar için hayat daha zor elbette. Ayakları üzerinde duramayan kadınlar var ülkemde. Ama onlar içinde tek yol boyun eğmek olmamalı.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler