MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş her şeyden vazgeçmiş

Evlilikleriyle olduğu kadar boşanmalarıyla da magazin gündemine oturan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab çiftinin mal varlığı yeniden gündeme geldi. Gündeş'in düğünde kendisine hediye edilen Kanlıca'daki ikiz yalıları Zarrab'a devrettiği, eşinin kendisine aldığı yarış atını da 2.5 yıl önce geri verdiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl ABD'de tutuklanan 6 yıllık eşi Reza Zarrab'dan boşanma kararı alan Ebru Gündeş'in eşiyle evlilik sözleşmesi bulunduğu için mal paylaşımı yapmayacağı öğrenildi. Zarrab'tan herhangi bir talepte bulunmayan Gündeş'in Kanlıca'da oturduğu yalı ile 'Duty Free' adlı yarış atını da eşine geri verdiği ortaya çıktı.


Reza Zarrab, Kanlıca'daki Mehmet Arif Bey Yalıları'ndan ikisini 2011'de satın almak istedi, ancak banka kredisi konusunda sorun yaşadı. Çift, sorunu çözmek için iki yalıyı ayrı ayrı kredi çekerek satın aldı. Gündeş, kendi üzerine kaydettirilen, ancak kredi borcunu Zarrab'ın ödediği yalıyı 8 Ocak'ta borç biter bitmez eşine devretti.

Ebru Gündeş'in yıllar önce Ulus ve Acerkent'ten aldığı evlerden birinde annesi, diğerinde abisi yaşıyor. Evliliği boyunca konserlerine, tv programlarına ve reklam çekimlerine ara vermeyen şarkıcı, 6 yıllık evliliği boyunca da sadece Sapphire Rezidans'tan bir daire aldı. Gündeş'in, Etiler-Nispetiye Caddesi'nde de 1+0 dairesi bulunuyor.

Katıldığı bir müzayedede Nazmi Ziya'nın kendi evini resmettiği tablosunu 1 milyon 50 bin liraya satın alan Reza Zarrab'ın eseri yılbaşı hediyesi olarak Ebru Gündeş'e armağan ettiği öne sürülmüştü. O tablo da Gündeş'in üzerine kayıtlı değil.

Gündeş'in Zarrab'a ait özel uçağı kullanmadığı ve yaşadığı yalıdan taşınmayı düşündüğü, kızının düzenini bozmayacak şekilde yeni bir ev arayışına girdiği öğrenildi.

Lüks yaşamlarıyla, pahalı hediyeleriyle sık sık gündeme gelen çiftten Ebru Gündeş, çıkan haberlere 'Reza bana Mars'ı alacak diyerek tepki göstermişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler