MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş'ten hüzünlü şarkılar

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, eşi Reza Zerrab'ın tutuklanmasının ardından yaşadığı şoku üzerinden atmaya çalışıyor. İzmir konserinde hayranlarıyla buluşan Gündeş'in repertuvarı hüzünlü şarkılardan meydana geldi.

İzmir'de bir otelin sezon açılışında sahneye çıkan Ebru Gündeş, sevilen şarkıların yanı sıra birçok isme ait hüzünlü şarkılarla duygusal anlar yaşattı.

-
ŞARKILARLA İÇİNİ DÖKTÜ

ABD'ye giriş yaparken Miami havaalanında FBI tarafından yakalanıp, tutuklanan işadamı kocası Reza Zarrab akıllara gelirken, Gündeş için konserde şarkılarla içini döktüğü yorumları yapıldı.

REPERTUVARI HÜZÜNLÜ PARÇALARDAN OLUŞTU

Özdere sahilinde faaliyet gösteren Sunis Efes Royal Palace, yaz sezonunu Ebru Gündeş konseriyle açtı. Gündeş'i yaklaşık bin kişi izledi. 40′ı müzisyen 60 kişilik ekibiyle sahne alan Gündeş'in repertuvarı hep hüzünlü parçalardan oluştu. Kayahan, Nilüfer, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın hüzünlü şarkılarından oluşan repertuvarı, davetlilere duygusal anlar yaşattı.

HAYRANLARI DA EŞLİK ETTİ

'Bize her şey müstahak' parçasından hemen sonra 'ömrümün son durağında, seni buldum yanımda' adlı şarkıyı seslendiren Gündeş, hızını alamayarak 'Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmişim. Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış' parçasını okudu. Ebru Gündeş, "Bana her şey seni hatırlatıyor', 'gittin boynumu büktüm, nasıl üzüldüm', 'Sen telafisi olmayan en büyük hatamsın', 'Bir gün aşklar biter hatıralar kalır', 'Bıktım artık yaşamaktan' gibi bir birinden ağır hüzünlü parçaları seslendirdi. Gündeş'in hayranları da ona eşlik etmeyi ihmal etmedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler