MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Şallı paylaştı iltifatlar bini aştı

Son zamanlarda adı aşk dedikodularıyla çalkalanan Ebru Şallı, yaptığı paylaşımla özellikle erkek hayranlarından çok sayıda yorum aldı.

Bir süredir magazin gündeminden inmeyen Ebru Şallı, yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız yaz ayında Cem Yılmaz'la yaşadığı iddia edilen aşkla konuştuğumuz Şallı, sosyal medya hesaplarının hacker saldırısına uğramasının ardından bu defa Arda Turan yazışmalarının ortaya çıkmasıyla gündeme geldi.


Uzun bir süre bu konularda yorum yapmak istemeyen Şallı, geride bıraktığımız günlerde sessizliğini bozmuş ancak yaptığı açıklamalarla kafaları daha da karıştırmıştı. "Bunlar benim özel hayatım" diyerek Arda Turan yazışmalarını yalanlamayan Ebru Şallı her ne kadar aralarında aşk olduğu yönünde bir açıklama yapmamış olsa da dedikodu kazanını kaynatmaya devam etti. Bu süreçte hesaplarından rutin paylaşımlarına devam eden Şallı, geride bıraktığımız akşam yaptığı paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı. Her ne kadar son derece sade bir selfie paylaşımı olsa da Şallı'nın duru güzelliği özellikle erkek hayranlarının beğenisini kazandı. Şallı bu kareyi, "Her baktığında göremezsin… Görebildiğin anı tut , sev… Cumartesi, aşk" notuyla paylaştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler