MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emrah, Harun Kolçak'ın yattığı hastanede olay çıkardı

Şarkıcı Emrah ailesiyle birlikte gittiği Acıbadem Hastanesi'nde basınla karşılaşınca çılgına döndü. Gazetecilerin asıl hedefi ise Harun Kolçak'tı. Emrah'ın çıkışının asıl nedeni olarak oğlu Elyesa'nın yüzünü saklamak olduğu tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz salı gününden bu yana hastanede yoğun bakımda tutulan pop müzik sanatçısı Harun Kolçak'ın bulunduğu Maslak Acıbadem hastanesinde Emrah ve gazeteciler arasında gerginlik yaşandı. Eşi ve oğlu Elyesa ile yemek yiyen Emrah, o sırada Kolçak için bekleyen basını görünce küplere bindi.

Sozcu.com.tr'nin haberine göre, Gazetecileri güvenlik görevlileri ve hastane yönetimi birlikte hastaneden attırmaya çalışmış. Ancak çıkmamak için diretince bu defa Emrah ve ailesine başka bir yer gösterilmiş. Bir muhabirin yanına giderek Emrah'ın bu yersiz öfkesini anlamak üzere sorduğu soru karşısında iyice çılgına dönen şarkıcı ortalığı birbirine katmış. Ailesiyle ilgili haberler konusunda çok hassas olan ve özellikle oğlu Elyesa'nın yüzünü gazetecilerden saklamak isteyen Emrah'ın gazetecileri görünce çocuğunun fotoğraflarını çekmek istedikleri için böyle bir tartışmaya girdiği tahmin ediliyor.

Menajerinden açıklama geldi:
"Emrah Bey hastane içinde cep telefonuyla gizli çekim yapmak istendiği için sinirlendi. Sanatçımız ve ailesi bu durumdan rahatsız oldu. Dolayısıyla hastane yönetiminden yardım istediği doğrudur. Ortada herhangi bir hakaret yoktur!"

Aynı zamanda oğlu Tayfun Erdoğan'la da arasının bozuk olduğu bilinen Emrah, babalar gününde oğlundan sitem dolu mesaj almıştı:
"50 yıl da geçse belki görüşmeyeceğiz, konuşmayacağız kafamızı bile çevirmeyeceğiz ama ben bir insanım Allah'ın bana verdiği bir vicdan var annemin bana beslediği aşıladığı bir karakter var bugün sensiz geçireceğim 25 senelik bir Babalar Günüm belki de… Bu resmi paylaştım tek seni hissettiğim an bu andı çünkü seni ben esirgeyemem benim babam yok diyemem. Bir kere ALLAH affetmez her şeyden önce biyolojik babam olarak kalsın, öylede kalacaksın. BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN ADAM"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler