MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emrah'ın oğlu Tayfun yine sitem etti

Şarkıcı Emrah'ın uzun süre kendinden uzaklaştırıp reddettiği oğlu Tayfun sosyal medya hesabından annesinin eski fotoğrafını paylaşarak babasına göndermede bulundu.

Gayrimenkul zengini şarkıcı Emrah, oğluna şefkat göstermemekde kararlı görünüyor. Zaman zaman oğlunu alıp birlikte takılan Emrah, kimi zaman da oğlunu ne arıyor, ne de soruyor. Ee.. Tabi bu duruma oğlu Tayfun da isyan ediyor. Babasına karşı dik duruşunu her ne kadar bırakmasa da, katıldığı televizyon programları ve sosyal medya hesabından babasına olan özlemi dile getiriyor.

Öz babası tarafından neredeyse dışlanan Tayfun yeni bir paylaşım yaparak babasına yine sitem etti. Annesinin gençlik yıllarında çekilmiş olduğu bir fotoğrafı paylaşan Tayfun;
"Geçmişi az da olsa kurcaladık tozlu raflara baktık. Zamanında demek ki anneme aşık olmamak için kör olmak lazımmış; birileri öyle oldu çünkü. CANIM ANNEM BENİM. Soran olacak olursa sağ taraftaki annem." dedi.

Şimdi gözler yeniden baba Emrah'a çevrildi. Bakalım baba hasretiyle yanan Tayfun'a dönüş yapacak mı?..

Tayfun daha önce de paylaşım yaparak babasının babalar gününü şu sözlerle kutlamıştı:
"50 yıl da geçse belki görüşmeyeceğiz konuşmayacağız kafamızı bile çevirmeyeceğiz ama ben bir insanım Allah'ın bana verdiği bir vicdan var annemin bana beslediği aşıladığı bir karakter var bugün sensiz geçireceğim 25 senelik bir Babalar Günüm belki de… Bu resmi paylaştım, tek seni hissettiğim an bu andı çünkü. Seni ben esirgeyemem benim babam yok diyemem Bir kere ALLAH affetmez her şeyden önce biyolojik babam olarak kaldın öyled e kalacaksın. "BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN ADAM"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler