MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engin Günaydın: 'Tedavi olmaya hazırım'

Uyuşturucu davasında savunma yapan Oyuncu Engin Günaydın, stresli bir işi olduğu için uyuşturucu kullandığını ancak kimseye temin etmediğini söyledi. Günaydın, uyuşturucu kullanmayı bıraktığını belirterek 'Gerekirse tedavi olmaya hazırım' dedi.

Uyuşturucu davasında yargılanan sanıklardan Engin Günaydın iddianamedeki iddiaları doğru bulmadığını belirterek,"Ben hiç kimseye uyuşturucu temin etmedim. Günde 18 saat çalışıyorum. Çok stresli bir mesleğim olduğu için bazen uyumak için kullanıyorum. Daha çok esrar kullanıyorum" dedi.

"KİMSEYE UYUŞTURUCU TEMİN ETMEDİM"

Sanıklardan Ahmet Sağlam'ı setlerde çok tanınan birisi olduğunu ve oradan tanıdığını belirten Günaydın, "Hakan Yılmaz'ı da Avrupa Yakası'nda beraber çalıştık, ordan tanıyorum. Sarp Apak, Ersin Korkut ve İlker Aksum'a uyuşturucu temin ettiğim iddiasını kabul etmiyorum. Hepsinin kendi bağlantıları var. Kendi alışverişlerini kendileri yapıyor. Ben neden temin edeyim?" diye konuştu.

"ORTALIKTA İÇMEM"

Uyuşturucuyu ortalıkta içmeyi sevmediğini ifade eden Günaydın, "Kendi başıma kullanırım. Ahmet Sağlam bana birkaç defa uyuşturucu madde vermişti. Ben fazla uyuşturucu madde kullanan biri değilim" dedi. Sanıklardan İlker Aksum'la yaptığı bir telefon konuşması okunan Günaydın, iddianamede konuşmanın tamamının yer almamasını eleştirerek, "Bizim magazincilere sinirlendiğimiz şey şudur. Röportaj yapar, konuşursun aradan birşey çekip haber yaparlar. İddianamede de konuşmanın bir bölümünü çekip koymuşlar. Onun öncesi de var. Hatta ben İlker'e gereksiz konuştuğu için kızıyorum" dedi.

"PARTİLERE KATILACAK VAKTİM YOK"

İddianamede yer alan uyuşturucu partisi yaptığı iddiasına ise Günaydın, "Yoğun çalışan bir insanım. Partilere katılacak vaktim yok. Ahmet Sağlam'dan aldığım uyuşturucuyu kimseye vermedim. Bu olaydan sonra uyuşturucu kullanmayı bıraktım. Gerekirse tedavi olmaya hazırım. Hakan Yılmaz bana hiçbir zaman uyuşturucu temin etmedi" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler