MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erhan Çelik, Erdoğan'ın huzurunda anlattı: 'FETÖ'cü olduğumu duydum'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Programın sonlarına doğru TRT haber spikeri Erhan Çelik, Erdoğan'a, "Bir defalığına yaptığım tüm başvuruları geri çekerek, temiz bir sayfa açarak, bundan sonrası için önüme bakacağım" dedi.

Erhan Çelik son dönemlerde sosyal medyada kendisini ve eşini hedef alan tepkiler üzerine Erdoğan'a temiz bir sayfa açacağını söyledi.
'Ben televizyon ekranlarından FETO'cu olduğumu duydum. Aynı zamanda ajan olduğumu duydum. Eşim üzerinden hakaretlere maruz kaldım. Ve bunlar malesef arkadaşlarımızın bildiği televizyon yayınlarıydı... Özellikle ve özellikle milli birlik vurgusunun güçlenmesi gereken bu günlerde ben de bu konuşma üzerine bir defalık yaptığı tüm başvuruları geri çekerek,temiz bir sayfa açarak, bundan sonrası için önüme bakacağım.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buna yanıtı ise 'En idealini yaparsın. En hayırlısını yaparsın. Ve bu böyle olumsuz kötü şeyler yazanların, yapanların hepsi de yanlarına kar kalacaktır. Hele hele insanların ailevi hayatlarıyla uğraşmak; onlarla dalaşmak kimsenin ne haddinedir, ne hakkıdır.' oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler