MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ersun Yanal'a eşinden 20 milyon liralık dava

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'a 28 yıllık eşi Şenay Yanal boşanma davası açtı.

Fenerbahçe'yi geçtiğimiz sezon şampiyonluğa taşıdıktan sonra, özel yaşantısı nedeniyle Aziz Yıldırım'ın hedefi haline gelen şimdiki Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'a, 28 yıllık eşi Şenay Yanal boşanma davası açtı. Şenay Yanal, iki çocuğunun babası Ersun Yanal'dan 10 milyonu maddi, 10 milyonu manevi olmak üzere 20 milyon lira tazminat ile 150 bin lira aylık tedbir nafakası istedi. Ayrıca gayrimenkullerine ihtiyati tedbir konulmasını talep etti. Ersun Yanal ise karşı boşanma davası açarak Şenay Yanal'ın açtığı boşanma davasının reddini istedi.

Beykoz Aile Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla boşanma davası açan Şenay Yanal, dilekçesinde Nazillispor'da futbol oynayan Ersun Yanal ile 1987'de Denizli'de evlendiklerini, iki çocuklarının olduğunu anlattı. Ersun Yanal'ın kariyer yapabilmesi için işini bıraktığını ve eşinin kamuoyunda tanınan bir kişi olması nedeniyle kendi yaşantısına sürekli dikkat ettiğini belirten Şenay Yanal, iyi bir eş ve anne olarak yaşadığını vurguladı.

"GENÇ SEVGİLİSİYLE YAŞIYOR"

Eşinin genç bir kızla ilişkisi olduğunu Fenerbahçe'deki görevine başladığında öğrendiğini belirten Şenay Yanal, eşinin bir genç kızla Bodrum'da başlayan birlikteliğinin anlık bir ilişki olmadığını ve yaşantısını sevgilisiyle devam ettirmeye kararlı olduğunu anlayarak evi terk ettiğini ifade etti. Ersun Yanal'ın sevgilisini Fenerbahçe'nin kamplarına yanında götürdüğünü, bu nedenle Fenerbahçe Kulübü'nün teknik direktörlük görevinden istifa etmek zorunda kaldığını da öne sürdü.

"28 YILLIK EMEĞİM ÇÖPE ATILDI"

Ersun Yanal'ın Süzer Plaza'nın 25'inci katında daire kiralayıp yaşantısını burada sürdürdüğünü belirten Şenay Yanal; kadınlık onurunun yıkıldığını, eşinin sadakatsiz ve sorumsuz eylemleri sonucunda evliliği ve çocukları üzerindeki 28 senelik emeğinin çöpe atıldığını belirtti. Eşinin gelirinin aylık 200-300 bin lira arasında olduğunu belirten Şenay Yanal, haricen yatırım geliri getiren gayrimenkulleri bulunduğunu, buna rağmen kendisinin ev hanımı olup hayatını çocuklarıyla birlikte geçirdiğini kaydetti. Eşinden 10 milyon lira maddi, 10 milyon lira manevi tazminat ile 150 bin lira tedbir nafakası isteyen Şenay Yanal, eşinden İzmir'de bir, Denizli'de iki, Muğla'da bir yazlık, İstanbul'da bir projede yapılmakta olan dükkan ve corner'larla ilgili katılım payı ile Bodrum'daki iki yatına tedbir konulmasını talep etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler