MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evlilik programında skandal! Gelin adayını darp etti

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programından olaylı bir şekilde ayrılan damat adayı Baha'nın gelin adaylarından Naz'ı darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Programla uzun süre birliktelik yaşadığı gelin adaylarından Naz'a şiddet uyguladığı öne sürülen Baha, bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak ortaya çıkan yeni görüntülerde Baha'nın Naz'a şiddet uyguladığı görülüyor.

Baha'nın, gelin adaylarından Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesine sinirlendiği ve program bitişinde olay çıkardığı öne sürülmüştü.

Bu haberlerin ardından yayınladığı videoda programdaki her şeyin sahte olduğunu belirten Baha, "Biz Naz ile birbirimizi seviyorduk. Naz'ı Ali ile oyunun içine dahil ettiler. İnsan sevdiğini bu tür oyunlar içinde olmasını gururuna yediremiyor. Cuma gününe kadar süreceğini söylediler. Bitecek diye beklerken, o anki sahneyle karşılaştım" demişti.

GÜVENLİK BANA SALDIRDI DEMİŞTİ

Güvenliklerin kendisine saldırdığını öne süren damat adayı, "Stüdyodan çıktıktan sonra Naz'ın arabasına gidip oturdum. Naz geldi, sinirliydi biraz. Bağırarak konuşuyordu. Bu esnada güvenlikler saldırdı. Ardından orada kim varsa, yaklaşık 50 kişi hepsi bana saldırdı" şeklinde konuşmuştu.

Ama görüntülerden anlaşılan hiç de gerçek böyle değilmiş. Gelin adayını iten ve tehditlerde bulunan Baha, görevliler tarafından zor sakinleştirildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler