MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Kuşkan ile eski eşi Bahar Kerimoğlu ile mahkemelik oldu

Oyuncu Fikret Kuşkan, 7 yıl önce boşandığı eşi Bahar Kerimoğlu ile mahkemelik oldu. Kerimoğlu, çocukları Gün Kuzgun'un 8 bin 46 TL'lik nafakanın 25 bin TL'ye yükseltilmesi talebinde bulunmak için İstanbul Aile Mahkemesine başvuruda bulundu.

Fikret Kuşkan eski eşi tarafından mahkemeye verildi. Eski eşine aylık 8 bin 46 TL ödeyen Kuşkan'a Bahar Kerimoğlu bunun 25 bin TL'ye yükseltilmesini istedi, mahkemeye başvurdu ancak Kuşkan'ın avukatı sunduğu dilekçeyle talebe itirazda bulundu:

"Davacının talepleri daha çok kendi ihtiyaçları içindir. Kişisel harcamaları için bu davayı açtığının ve müvekkilimi kişisel gelir kapısı olarak gördüğünün açık kanıtıdır. Zaten boşanma sırasında davacıya tazminat ve öncesinde ev verilmiştir. 8 yaşında bir çocuk için aylık 2 bin lira mutfak ve kasap masrafı yapıldığının iddia edilmesi, hayatın olağan akışına aykırıdır. Müvekkilimin çocuğu için ödediği 8 bin 46 lira iştirak nafakasının çocuğun yaşamı için yeterli hatta fazla olduğu açıktır. Müvekkilim yeniden evlenmiştir ve yakında Kuzgun'un yeni bir kardeşi doğacaktır. 19 bin lira ev kredisi ödemektedir ve şu an işsizdir. 2015 yılı kazancı 317 bin 316 liradır. Yeni bir çocuğu olacağı ve 19 bin lira ev kredisi ödediği için mevcut nafaka bile ağır gelmektedir. Dava reddedilsin."

Fikret Kuşkan ile Bahar Kerimoğlu Türkiye'nin Marsilya Başkonsolosluğu'nda dünyaevine girmişti. Çiftin şahitliklerini oyuncu Mehmet Günsür ile menajeri yapmıştı. Kuşkan'u mutlu gününde Nejat İşler de yalnız bırakmamıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler