MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gabi Grecko seksi vücudunu sergiledi

Sosyal medya hesabından yaptığı seksi paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başatan Gabi Grecko yine çok konuşulacak. Geçtiğimiz aylarda 73 yaşındaki eşinden 65 bin dolar çalmak suçlanan Grecko, paylaştığı video ile adından söz ettiriyor.

Aslında Gabi Grecko tam bir sosyal medya figürü. Instagram sayfasına girenler bilirler. Grecko cesur pozlarını gelen tepkilere rağmen sürdürmeye devam ediyor. Kendisi geçtiğimiz ay 73 yaşındaki Avusturalyalı eşi iş adamı Geoffrey Edelsten'den 65 bin dolar çalmakla suçlanmıştı. Gündemi bi hayli meşgul eden 27 yaşındaki bu seksi güzel aslında bir moda tasarımcısı.

BU yüzden kendi tasarladığı seksi kıyafetleri cesurca takipçileriyle paylaşıyor. Bu yüzden de ona Instagram'ın seksi kraliçesi adını takmışlar. Aslında Gabi'nin takipçileri onun bu çılgın paylaşımlarını normal karşılasa da kendisiyle ilk defa karşılaşanlar için Gabi Grecko son derece çılgın birisi. Genç kadın geride bıraktığımız Cuma günü yaptığı paylaşımla yine kendisinden konuşturmayı başardı.

New York'taki apartman dairesinde bir kutu yağsız sütle birlikte objektife gülümseyen Grecko, estetikli göğüslerini ortaya çıkaran giyimiyle yine daha önceki paylaşımlarına benzer bir işe imza atmış.

Son derece seksi kareleri hesabından yayınlayan Grecko'nun bu paylaşımlarını görenler, onun bu karelerle adeta ayrı yaşadığı eşi Geoffrey Edelsten'a nispet yaptığı yorumlarında bulunmuş.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler